Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 16 mei 2013

Binnen!!

Om te beginnen wil ik iedereen heel erg bedanken voor de liever, leuke reacties naar aanleiding van het televisieprogramma. Ik bloos er nog van :-)
En laat er geen misverstand over bestaan: het kan bij ons ook lekker knetteren, hoor! Maar daar klaart de lucht weer van op, toch?

Vanavond hadden we weer brei-club, en het was een heerlijke avond vol gezelligheid, veel lachen, kletsen en uiteraard handwerken. We hebben dit seizoen nog 1 keer, nl op donderdagavond 6 juni - je bent van harte welkom!!

En vanmiddag kwam dit binnen! YES !!!! JOEHOE !!! JIPPIE !!! Eindelijk...............


Dus lieve, wachtende mensen: dit gaat morgen in een enorme stapel envelopjes en pakketjes op de post. Met een beetje meewerken van de post is het op tijd binnen om op een regenachtige Pinksterdag te gaan haken!

Lekker aan de slag met de ponchette! Of toch liever een Windmill-sjaal van Sascha?

Windmill Shawl crochet pdf pattern

Je kunt het losse patroon kopen via de Etsy-winkel van Sascha of in een pakketje met wol in onze winkel.1 opmerking:

 1. Beste Jeanet,

  Het garen en patroon is ook bij mij binnen!
  Prachtige kleuren heeft het garen!
  Fijn voor de pinksterdagen, hartelijk dank.
  (Het bedrag heb ik al naar je overgemaakt)
  Fijne dagen!

  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...