Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

vrijdag 10 mei 2013

Zo moe!

Heb je dat ook wel eens, dat je zó moe bent dat je niks meer hebben kan? Een constante brok in je keel om niks en de waterlanders net onder oog-niveau? Dat je elk bot en elke spier in je lijf voelt en hoteldebotel wordt als je bedenkt wat voor werk er nog allemaal ligt...? Zoiets heb ik vanavond.

Vanmorgen toch maar de wekker gezet voor zoonlief om kwart voor vijf (natuurlijk stond zijn wekker niet goed!), nog maar een keer om 6 uur voor het andere kind, terug naar bed maar niet meer slapen, maar onrustig ronddraaien en half dromen. Hup, dat bed uit, want er moest nogal wat werk verzet worden.

   

Ondertussen begon om 8 uur de Rommelmarkt voor de deur en toen de winkel open was, had ik een constante stroom van klanten, familieleden die hun oogst even stalden in de winkel, en voor de hoge nood waren wij natuurlijk ook een favoriet adres. Om 2 uur begon mijn maag heel erg te rammelen dus propte ik er een banaantje in met een koude bak koffie. Rond vieren werd het stiller en toen kon ik eindelijk even de ontstane chaos opruimen. De koters hadden ook niet meer zo veel te vertellen, maar dan moet er nog even gekookt worden ("Mam, wat eten we...?") en boodschappen gehaald, plantjes water geven want die hingen ook op half 7. Vandaar dat ik het even heb gehad, snap-ie? Ik duik zo de koffer maar in, morgen weer een nieuwe dag.

Maar niet voordat ik nog zo'n leuk idee met jullie heb gedeeld, dit zag ik vandaag bij Handwerkjuffie, zo vrolijk! (Knap je toch helemaal van op?)


Ik vind de combinatie van haakwerk, stoffen en kantjes erg leuk en de gehaakte bloemetjes op de achterzijde van het kussen zo'n leuk detail! Het blog van Handwerkjuffie staat boordevol vrolijke, inpirerende ideeën, zeker een kijkje nemen.
13 opmerkingen:

 1. Ohhhh.... Je bent een schat! Dank je voor je lieve berichtje en link. En nu lekker naar bed, even weer bijkomen van deze hechtische dag. Hectisch, en lang, maar ook wel gezellig lijkt me!
  Groetjes, stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Slaap lekker, ff relaxen en voor jezelf zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi wat grappig, ik zat hier juist met oogjes die bijna toevallen en branden van de moeheid en de waterlanders die inderdaad te hoog zitten toen ik je kussentje zag op FB en dacht dat moet ik nou toch even eerst gezien hebben ;) En toen las ik je tekst erboven en vond ik zoveel herkenning ;) een goede nachtrust wens ik je en morgen beter voor ons allebei. Maar wat een mooi kussen en wat een mooie blog doe je mij weer ontdekken, dank je en zoete dromen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weltruste. Morgen is er weer een nieuwe dag.
  Liefs, Melanir

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rust lekker uit!! Ik ken het gevoel wel ...

  Gisteren was ik nog in Arnemuiden bij familie van ons. Mijn neef is piloot en heeft ons een rondvlucht gegeven boven Walcheren. Prachtig! Helaas waren we in Arnemuiden op een dag dat de winkel dicht was, anders was ik nog wel even langs gekomen. Intussen zijn we weer terug in Groningen. Misschien volgend jaar ...

  Lfs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kussenhoesje zeg!
  Ik hoop dat je met een goede nachtrust morgen weer gesterkt verder kan. Soms is het gewoon even genoeg- lekker op tijd naar bed!

  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk hoesje en inderdaad daar knap je wel van op; hopelijk heb je een goeie nachtrust en kan de batterij wat opgeladen worden
  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker in de rust gaan !!!! Ken het gevoel helemaal nu zo na de vakantie. Alles tassen zijn nog niet eens uitgepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hou je taai meis, hopelijk ziet de dag er vandaag weer beter uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rustig aan,hoor meis, hopelijk voel je je vandaag al wat beter en anders morgen lekker even bijslapen,groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Even lekker bijtanken en niet zoveel moeten! Rustig aan en ik geniet van je blog. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoop dat je inmiddels weer hebt bijgetankt! Dat kussen is helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Er zijn van die dagen dat je helemaal leeg gezogen wordt, en jezelf steeds wegcijfert, maar morgen wordt je vast super verwend door de koters, beentjes op de poef, boekje in de hand (voor de vorm) en uitrusten!

  BeantwoordenVerwijderen