Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 13 mei 2013

Aan elkaar....

Vanmorgen dat leuke kussen gezien? Ik kreeg de vraag hoe je Grannies het beste aan elkaar kan zetten. Dát zag ik vorige week via een link bij Sascha:Heel handig, bij elk van de 10 tips vind je een duidelijke link en foto's van de verschillende manieren! Zelf naai ik de grannies vaak aan elkaar volgens deze methode. Je krijg dat geen dikke naden de de vierkantjes sluiten mooi aan.


Meer van dit soort handige tips, maar ook links naar andere leuke ideeën kun je elke donderdag vinden bij Sascha's blog onder het motto Tips on Thursday/Tips op Donderdag.

2 opmerkingen: