Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 22 mei 2013

Cadeautje

Soms kun je met een klein freubeltje een leuk persoonlijk cadeautje maken. Deze handdoeken zijn heel kleurrijk en bijzonder, gewoon van eenvoudige vierkantjes!


Als je je applicaties van katoen maakt kunnen ze ook nog warm gewassen worden. Ben je meer klassiek aangelegd, dan neem je ton-sûr-ton kleuren (onderstaand patroontje vind je hier)5 opmerkingen:

 1. Heel mooi! zowel de kleurrijke als de ingetogen klassevolle versie.
  Inez

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig idee om handdoeken op deze manier een persoonlijk tintje te geven. Dank voor de tip.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...