Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 30 april 2013

Koninginnedag 2013

Kan nog net vandaag, een verslagje van deze laatste Koninginnedag. Koninginnedag is altijd een feest hier, en nu zeker! Kijk je mee??


De dag begon al heel vroeg, even na half 8 werden we al wakker gemaakt door bazuingeschal vanaf de toren. Daar heb ik geen foto's van, ik was te slaperig! Maar wel van de optocht die door de straat trok, met een oneindige rij versierde fietsen. Na het ballonnen-oplaten en het zingen van het Wilhelmus namen we het ervan met een heerlijk oranje Tompouce en kropen we voor de buis!


Niet verkeerd!
Tussen de feestelijkheden in Amsterdam hadden we even tijd voor een rondje festiviteiten in het dorp, en natuurlijk gingen we weer een rondje mee met de Hoogaars, en mochten we even in de kajuit kijken.En verder is het voor mij ook de dag dat ik weer een keer uitgebreid het Museum kan bezoeken. Het museum wordt a.s vrijdag 3 mei weer heropend vanwege een nieuwe tentoonstelling over de Arnemuidse streekdracht door de jaren heen.En natuurlijk waren er ook de spelletjes, de gezelligheid, de wedstrijdjes, de ontmoetingen die bij Koninginnedag horen, heerlijk!Natuurlijk zaten we ook uuuuren voor de buis!en toen waren de straten bijna verlaten...


Tot morgen, dan gaan we weer gewoon aan de slag!
(enneh, excuses voor het typefoutje, het was al laat.....)

6 opmerkingen:

 1. Hola! hermosa fiesta!!! Aquí en Argentina seguimos todo desde las 5 de la mañana!! Estamos orgullosos de Máxima! Me encantó todo...lindísimo tu país!! Saludos!!! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's. Zo te zien hebben jullie ook een leuke koninginnedag gehad. Maarre... Met het jaartal wil je wel heel snel gaan 3013 ipv 2013. Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weer leuke foto's maar 3013?? zo ga je wel heeeel snel...haha,

  groetjes mingle-mangle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, you have a new King and Queen, congratulations! God bless your nation!......so , I liked very much your new post, lovely crochets. I would like you visiting my blog . See you! Dina Souza from Brazil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He, dat is nou nog eens gezellig,zo'n dorpsfeest. Vroeger deden wij dat hier ook. Maar sinds het dorp steeds groter werd werd het aantal activiteiten steeds minder!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig was het bij jullie! Geweldig om een toch op zo'n Hogaars te maken. Mooi dat er een stichting bestaat om ze te behouden.
  Het was ook wel echt genieten he, zo'n bijzondere en feestelijke dag!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...