Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 21 mei 2013

Rupsje

Hiep hoi, het regent.....! Weer. Het sombert buiten en niemand laat zich vanmorgen zien. Het legt mijn tempo ook helemaal plat vandaag. Ik kijk wat naar buiten, maar er komt weinig uit mijn handen.

In de moestuin hoopt het werk zich ondertussen aardig op, maar er is geen beginnen aan in onze Zeeuwse klei. Het lijkt wel een moeras en de grond sopt onder je voeten. Dus dromen we van aarbeienoogsten die nog gaan komen - ooit!

Deze vriendjes zien we natuurlijk iets minder graag in onze tuin, maar erg leuk om te maken:Het patroontje kun je vinden in het boekje "75 vogels, bijen en vlinders", maar kun je ook wel zonder patroon maken als je goed kijkt. 4 opmerkingen:

  1. very pretty creature. this spring, it is in our colorful books we find joy and a little heat. thank you for all these beautiful works.
    I also have clay in my garden, and it is almost a swimming pool

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...