Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 18 mei 2013

Warme voeten

Vandaag is het gelukkig (hier) droog, maar koud is het nog best wel. Dus zijn deze grappige sokken wel op zijn plaats! 

Ik zag deze sokken op Ravelry, waar je het Engelse patroon kunt kopen. Maar als je vaker sokken breit en goed kijkt, kun je het zelf misschien ook wel verzinnen. Met een restje sokkenwol of borduurgaren kun je de visjes opmazen.


6 opmerkingen:

 1. Nou, alsof je me hoorde klagen over m'n koude voeten! Ik zei tijdens het eten nog "ik ga dikke sokken breien, bah wat is het koud!"
  Dit zijn echt leukerdjes en toch een knipoogje naar de zomer...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke sokken.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vet-cool..... (zoals mijn kinderen de laatste tijd veel zeggen)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...