Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 2 mei 2013

Sjiek

Hou je van sjiek? Dan is dit patroon vast iets voor jou!


Deze schitterende omslagdoek is een ontwerp van Creariet, en supermooi in het zwart met rood. Riet spon deze wol zelf, dat maakt de sjaal natuurlijk nog meer bijzonder. Maar je kunt natuurlijk een mooi garen kopen, bij. de Filigran. Je kunt het patroon van de halfronde sjaal kopen via Ravelry (Nederlands patroon). Riet maakte deze sjaal ook al eens in een hele andere kleurstellingen:


Minstens zo mooi!3 opmerkingen:

  1. Prachtig gemaakt en dat met zelf gesponnen garen, hoe bijzonder is dat!! De randjes zijn niet helemaal hetzelfde.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe sjaal alweer Jeanet, we kunnen het bijna niet meer bijhouden, al die toffe patronen om te maken and so little time :) Deze is ook weer heel biezonder, met dat randje, maar ik ga voor die met de blaadjesrand! De wol ligt al klaar...
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...