Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 9 mei 2013

Tulpen

Dochterlief gaat vandaag meedoen met een Korfbaltoernooi, dan is het toch wel lekker om even samen te ontbijten en daarom zit ik al vroeg te bloggen. De zon schijnt hier al volop, dus mocht je nog onder een wolkendek zitten: hij komt er aan.....

Hoewel ik al wel op wat plekken in de wereld ben geweest voor langere of kortere tijd, er zijn er nog een heleboel waar ik nog eens naar toe wil. Sommige ver weg, dat zal wel bij wensen blijven. Maar ook dichtbij zijn er genoeg dingen die ik nog wel eens wil zien (zal ik je bekennen dat ik 2 jaar geleden pas voor het eerst het Zeeuws Museum kwam..). En ik was ook nog nooit in het Rijksmuseum......

En dit heb ik ook nog nooit in het echt gezien:
en ik ben ook nog nooit in de Keukenhof geweest...


Wat valt er nog veel te wensen, he? Het zal er dit jaar ook niet inzitten, ik probeer mijn eigen kleurenpalet maar samen te stellen. Da's ook genieten!


En haak je liever tulpen? Kijk dan bij Betsy die een patroon vertaalde van gehaakte tulpen.9 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige kleurtjes allemaal. Daar word je meteen blij van. Ik vind die tulpen ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk al die kleuren! Ik zie er meteen een sjaal in, als ik die prachtige kleurtjes van de bovenste foto zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Ook mijn wens is om dat ooit nog een keer in het echt te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt je eigen tulpenveld al gecreerd met de kleurige granny's. Fijne dag, groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een aanrader hoor, de keukenhof. Ik heb het samen met Peter gedaan toen ik 49 jaar werd. Dus je hebt de tijd nog denk ik!
  Jolanda Baaijens

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja erg he...ik heb dat ook hoor, wel naar verweggistan willen, maar hier in ons eigen mooie landje de helft nog niet eens gezien hebben:-))...ach moet wat te wensen overblijven! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig he, die tulpenvelden! Zelfs hier in Drenthe hebben we ze tegenwoordig. Daar wordt een mens echt blij van.
  Leuk om de gehaakte tulpjes nog een keer bij jou te zien. Ik kom ze tegenwoordig overal tegen: ze worden zelfs gehaakt om het Koningspaar te onthalen in Drenthe!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee, wat lees ik? Korfbaltoernooi, heel misschien bij GKV in Gorinchem? Wij hadden nl. gisteren een aantal teams uit Zeeland op bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...