Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zondag 19 mei 2013

Lelietje van dalen

Ook zo genoten van deze fijne Pinksterdag? Het was onverwacht heerlijk weer en het was genieten van het wiegende fluitekruid onderweg tijdens het fietsen naar de kerk. Als we de weermannen moeten geloven was het de mooiste dag van de week, dus genoten we er maar dubbel van :-)

Nog zo'n bloemetje dat helemaal bij de lente hoort is het lelietje van Dalen en ik zag dit lieve exemplaar bij In Haken (wat een leuk blog is dit!)Je vindt het patroontje van het lelietje op het blog van In haken.

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi bloemetje heb je gehaakt!

  Groetjes en een fijne 2e Pinksterdag,
  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi zo'n gehaakt lelietje! Lelietjes van dalen zijn van die mooie bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattige bloempjes he? Maar weet je dat ze eigenlijk Lelietjes DER dalen heten?
  En ze zijn ook nog eens erg giftig! Het sap dan he...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En het is een woeker plant.. eenmaal in de tuin kom je er bijna niet meer vanaf. Maar wat geeft het al je zo mooi bloeit. :-)

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan ze zo ruiken............

  BeantwoordenVerwijderen