Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zondag 19 mei 2013

Lelietje van dalen

Ook zo genoten van deze fijne Pinksterdag? Het was onverwacht heerlijk weer en het was genieten van het wiegende fluitekruid onderweg tijdens het fietsen naar de kerk. Als we de weermannen moeten geloven was het de mooiste dag van de week, dus genoten we er maar dubbel van :-)

Nog zo'n bloemetje dat helemaal bij de lente hoort is het lelietje van Dalen en ik zag dit lieve exemplaar bij In Haken (wat een leuk blog is dit!)Je vindt het patroontje van het lelietje op het blog van In haken.

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi bloemetje heb je gehaakt!

  Groetjes en een fijne 2e Pinksterdag,
  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi zo'n gehaakt lelietje! Lelietjes van dalen zijn van die mooie bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattige bloempjes he? Maar weet je dat ze eigenlijk Lelietjes DER dalen heten?
  En ze zijn ook nog eens erg giftig! Het sap dan he...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En het is een woeker plant.. eenmaal in de tuin kom je er bijna niet meer vanaf. Maar wat geeft het al je zo mooi bloeit. :-)

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan ze zo ruiken............

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...