Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 4 mei 2013

Vrolijk lente-kolletje

Dit vrolijke kolletje kwam ik tegen bij Gingini, een heerlijk lente-projectje!


Deze kol heeft een basis van filethaken, waardoor het luchtig is. Het is gemaakt van 1 wol, maar kan natuurlijk ook van ander materiaal worden gemaakt.


Op het blog van Gingini vind je een uitgebreide Nederlandse beschrijving met foto's zodat je zelf snel aan de slag kunt! Een prima projectje om in een comfortabele tuinstoel in het zonnetje te haken.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...