Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 16 mei 2013

In de herhaling!

Gisteren de uitzending gemist? Kijk dan nog even terug!

20 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk stukje, met en over jullie!
  De liefde voor elkaar straalde van het het scherm,
  En ook jullie winkel hebben ze erg goed in beeld gebracht.
  (Ik zag zelfs een glimp van mijn tas;)
  Het zag er zo gezellig uit, dat als ik al niet ging, ik graag
  een bezoekje zou willen brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Jeanet en man,
  al eerder reageerde ik via de e-mail. Ik vond het ook een leuke uitzending (niet van die zware kost). Jullie kwamen heel eenvoudig en hartelijk over!! En zo zie je maar dat het wel bestaat dat verschillende geloven (of mensen die niet of een beetje geloven, want die zijn er ook) - met respect voor elkaar - met elkaar kunnen leven!
  Een grote pluim voor jullie en jullie gemeenschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke uitzending! Knap hoe je het allemaa doet! En nu moet ik toch echt eens naar Arnemuiden, want dat museum ziet er stikgaaf uit en je winkeltje....als ik daar terecht kom, kom ik er denk ik niet meer uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeanet, wat een geweldige uitzending!! Zit helemaal te genieten!! Niet alleen om jullie samen te zien, maar ik zag ook Sylvia, Liza en Wim, en Nel! Morgen kijk ik weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik,heb even gekeken hoor. het klonk heel warm en echt. Zoals jullie over elkaar praten en samen leven met jullie verschillende achtergronden zal niet altijd makkelijk geweest zijn, Ali zei het al, maar het is jullie goed gelukt in harmonie en met respect voor elkaar te leven. Dat vond ik de boodschap van jullie tweetjes . Wel erg leuk om je nu eens te horen praten en bijna in het echt te zien. Trouwens die witte omslagdoek over je klederdracht die is mooi. is daar een patrooon van? Groetjes vanuit Frankrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk stukje over jou en je man en de winkel.
  Jullie zijn een leuk stel.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om jou, je man en je winkeltje gezien te hebben. Heb je al veel teacties gehad in je omgeveing?
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi stukje , leuk om zo te zien
  en een prachtige stola heb je om , heb je daar een patroontje van in je winkel
  gr uit noorwegen van janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie reportage Jeanet van jou en Alie, Ik heb ervan genoten.

  Liefs Jann

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb het gezien ja. Hele leuke uitzending en idd. met respect voor jullie. Zo kan het gelukkig ook. Heerlijk stel zijn jullie. Je winkeltje ziet er super gezellig uit. We hebben zo eens een kijkje kunnen nemen in jullie leven. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wouw, meid wat zat jij te stralen, er ging zoveel warmte van je uit.
  Heel mooi stukje, ook van je man

  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Jeanet, Ik hoorde al dat je op tv bent geweest, maar het is me pas net gelukt om de uitzending terug te kijken. Oh, wat heb ik genoten; wat een prachtige uitzending. Ik moest wel een traantje wegpinken bij jouw liefdesverklaring naar je man "liefde op het eerste gezicht" vertel je en moet je jezelf eens zien stralen bij het uitspreken van die woorden. Echte liefde dus. En dan de liefde van je man voor jou. Geweldig; ik zou die maar heel vaak terugkijken of vragen of hij het wat vaker zegt. Maar misschien doet hij dat wel en geef ik in dit berichtje aan, wat ik graag zou willen horen van mijn man...
  Ach en al die andere beelden en al die vrijwillgers.
  Ik vind je trouwens prachtig van top tot teen in het "zeeuws". Wat een prachtkostuum.
  De leukste opmerking die ik in de uitzending hoorde en nu in m'n hoofd zit en er nooit meer uitkomt is "valt me nog niet eens tegen". Zo top. Ga ik voortaan zeggen bij elke shawl die gemaakt heb.
  Nou Jeanet, je hebt me een prachtig begin van de avond gegeven. En, ik moet maar gauw weer eens naar Arnemuiden.
  Lieve groeten uit Haarlem, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk aflevering ,wat zijn jullie toch een leuk dorp zo met zijn alle ,mijn volgende vakantie wil ik toch echt weer naar de Zeeuwse eilanden ,en wat id dat stukje met jullie tweeën schattig zo lief ontroerend ,dikke knuffel lieve groet marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Jeanet, Net via jouw link op de laptop in Griekenland jullie tv-optreden gezien. Ik vond het ontroerend. Elke relatie moet zijn evenwicht vinden in de tijd. Bij jullie is dat veel moeilijker geweest en toch straalt nog steeds de liefde voor elkaar van jullie af. Heel mooi om te zien.
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heb gisteren al een reactie gegeven en nu ik het terug zie ben ik weer ontroerd. Nu zie ik nog meer dan gisteren. Top!
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mooie uitzending zeg! zo bijzonder om jullie liefde te zien, dat spat bijna van het scherm af gewoon! bijzonder ook dat twee geloven naast elkaar kunnen leven en dat jullie de kinderen een ruimere blik op de wereld kunnen geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb genoten van de uitzending Jeanet! Speciaal van het stukje over jullie samen. Prachtig!
  Liefs uit Katwijk,
  Arja de Best

  BeantwoordenVerwijderen