Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 24 mei 2013

Boerinnetje

Een poos geleden blogde ik over de Hollandse patronen van Christel Krukkert, en gisteren kreeg ik van Plonie deze foto's. Ze had het patroon van het kussende paartje (en niet Beatrix zoals ik eerder meldde) aangepast en een prachtig Walchers Boerinnetje gemaakt, is het niet prachtig???Geweldig he?Hier is dus geen patroon van, het basispatroon van het kussende boerinnetje kun je hier kopen, de rest moet je zelf doen. Ik vind het geweldig mooi! Voor de niet-zeeuwen onder ons: hier een foto van het "origineel":


22 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig eindresultaat!! Enig kans dat het patroon gedeeld wordt?

  Groeten Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi!!!! Ongelooflijk hoe creatief sommige mensen zijn, ik heb bewondering voor deze creatie! Zo tot in detail gemaakt, echt niks vergeten, supertalent!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even een kleine correctie,het is niet het patroon van Beatrix maar van het kussende paartje,had ik niet duidelijk vermeld,sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap, ze heeft zelfs van die "oordingen" (weet niet hoe dat wordt genoemd)en bloedkoralen om. Het is een chique dame!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat knap gedaan zeg. Echt een pronkstuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een geweldig lief en leuk zeeuws meisje!! Kijk toch eens naar dat streeksel en al die details.. geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een creatieve dame is die Plonie, petje af!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat geweldig!!!!!!!!!!!! Jammer dat er geen patroon van is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fantastisch! Wat knap en mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. GEWELDIG..en heel knap gemaakt!!!
  inderdaad jammer dat er geen patroontje van is..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OOO, als er een patroontje komt, hou ik me aanbevolen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ziet ze er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi gedaan maar het gezicht vind ik niet mooi. Daar zou nog wat aan gesleuteld kunnen worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig. Er is aan alle details gedacht!

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat heeft ze inderdaad fantastisch gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bedankt voor alle lieve reacties,is zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat leuk is dit zeg ,hier in urk maken ze ook van die kleine popjes in klederdracht een vrouwtje en mannentje en dan worden ze op bazars verkocht als sleutel hangers ze lopen als een trein bijna iedereen die je tegen komt heeft ze aan zijn fiets hangen ,misschien een idee voor jullie in zeeland hartelijke groet van mery

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...