Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 18 mei 2013

Mandala

Deze week liet Hester me dit zien, wat een leuk patroon!


Het komt van het blog A Creative Being, en je kunt het patroon (Engels) hier terugvinden. Je vindt er een stap voor stap beschrijving.

Hij is gemaakt van dikke katoen, maar natuurlijk te maken van elk soort garen, Van "gewone" Catnania-katoen wordt hij iets kleiner, maar het patroon is eenvoudig iets groter te maken. Op Ravelry zag ik een variant van Karin als onderzetter of pannenlap - schitterend! 


Met een vrolijk stofje gevoerd!


Maar dit patroon is ook mooi voor gewoon aan de muur, of op een tas geappliceerd. Leef je uit!

Overigens kun je bij A Creative Being ook een prima beschrijving met heel veel foto's vinden voor een basis-mandala, met nog een heleboel handige tips en trucs.

crochet mandala


2 opmerkingen:

 1. Is dat moeilijk voor een beginnende haakster??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, dat is zelfs prima te doen voor een beginnend haakster! :)
   xo,
   wink

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...