Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 31 mei 2013

Zomerse krans

Deze krans doet aan de zomer denken! Ik vond 'm bij Jenine


Op haar blog vind je ook de beschrijving. De bloemen komen uit het boekje "100 bloemen", maar je kunt ook heel veel linkjes naar verschillende bloemetjes vinden bij Joke op Lindevrouwsweb. De kleuren van de krans hierboven zijn prachtig!

Ben je meer van de felle kleuren? Dan kun je een zelfde soort krans vinden bij Lucy van Attic24.

IMG_7035

En weet je nog dat ik eens blogde over die schattige viooltjes? Kijk eens wat Jolanda ermee deed: Ze verstevigde de gehaakte viooltjes met textielverharder (of evt. verdunde houtlijm), dan maakt dat de viooltjes hard blijven (ook na al die regenbuien!) en stak ze op een deurkrans. Zo leuk!


2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kransen zeg, van die kleuren worden we vrolijk! Leuke blog heb je, ik ga je volgen. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, mooi die viooltjeskrans! Compliment voor Jolanda.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...