Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 8 mei 2013

Voor koele avonden

Een paar maanden geleden blogde ik een keer over de zgn. September-doek. Het is gelukkig nog steeds geen herfst, maar een fijne omslagdoek voor frisse avonden hebben we in ons klimaat het hele jaar rond wel nodig.
Lia maakte pas deze van 1 bol Invicta Colour in frisse kleuren (op voorraad bij ons: 8,95 per bol van 100 gram)



Je kunt het patroon vinden op Ravelry, waar je het patroon (met breischema's) kunt vinden in het Engels en het Duits. Op de foto's hierboven kleurt de wol vanzelf, op de foto hieronder is gebruikt gemaakt van 3 afzonderlijke kleuren (en kun je goed zien hoe de sjaal is opgebouwd).



(foto: Ravelry)

Op Ravelry kun je nog meer voorbeelden vinden van dezelfde doek met andere garens, kijk maar hier. Heb je nog geen account gemaakt bij Ravelry? Dan zeker doen, je kunt er zoveel patronen en ideeën vinden, voor zowel haken en breien.

4 opmerkingen:

  1. Prachtig patroon is dit toch. Hij staat al op mijn lijstje... ;)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow...die is echt prachtig! Toch maar eens leren breien denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig!!!!!!!In al de uitvoeringen.
    Dank je voor de link of verwijzing...groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen