Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 9 mei 2013

Tulpen

Dochterlief gaat vandaag meedoen met een Korfbaltoernooi, dan is het toch wel lekker om even samen te ontbijten en daarom zit ik al vroeg te bloggen. De zon schijnt hier al volop, dus mocht je nog onder een wolkendek zitten: hij komt er aan.....

Hoewel ik al wel op wat plekken in de wereld ben geweest voor langere of kortere tijd, er zijn er nog een heleboel waar ik nog eens naar toe wil. Sommige ver weg, dat zal wel bij wensen blijven. Maar ook dichtbij zijn er genoeg dingen die ik nog wel eens wil zien (zal ik je bekennen dat ik 2 jaar geleden pas voor het eerst het Zeeuws Museum kwam..). En ik was ook nog nooit in het Rijksmuseum......

En dit heb ik ook nog nooit in het echt gezien:




en ik ben ook nog nooit in de Keukenhof geweest...


Wat valt er nog veel te wensen, he? Het zal er dit jaar ook niet inzitten, ik probeer mijn eigen kleurenpalet maar samen te stellen. Da's ook genieten!


En haak je liever tulpen? Kijk dan bij Betsy die een patroon vertaalde van gehaakte tulpen.



9 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige kleurtjes allemaal. Daar word je meteen blij van. Ik vind die tulpen ook heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk al die kleuren! Ik zie er meteen een sjaal in, als ik die prachtige kleurtjes van de bovenste foto zie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto's! Ook mijn wens is om dat ooit nog een keer in het echt te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt je eigen tulpenveld al gecreerd met de kleurige granny's. Fijne dag, groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een aanrader hoor, de keukenhof. Ik heb het samen met Peter gedaan toen ik 49 jaar werd. Dus je hebt de tijd nog denk ik!
    Jolanda Baaijens

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja erg he...ik heb dat ook hoor, wel naar verweggistan willen, maar hier in ons eigen mooie landje de helft nog niet eens gezien hebben:-))...ach moet wat te wensen overblijven! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig he, die tulpenvelden! Zelfs hier in Drenthe hebben we ze tegenwoordig. Daar wordt een mens echt blij van.
    Leuk om de gehaakte tulpjes nog een keer bij jou te zien. Ik kom ze tegenwoordig overal tegen: ze worden zelfs gehaakt om het Koningspaar te onthalen in Drenthe!

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hee, wat lees ik? Korfbaltoernooi, heel misschien bij GKV in Gorinchem? Wij hadden nl. gisteren een aantal teams uit Zeeland op bezoek.

    BeantwoordenVerwijderen