Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 13 april 2013

Wieke's Square Lace Triangle

Vandaag wil ik jullie weer een prachtige omslagdoek laten zien uit de koker van Wieke van Keulen.


Het is de driehoek-variant van de sjaal waar ik al eerder over blogde, de Square lace -sjaal.
Het mooie van dit patroon van Wieke is dat je het eigenlijk van heel veel soorten garen kan maken, net wat je voorkeur heeft. Ik ben (nog steeds) bezig met deze van lintjesgaren, de bovenste is van Invicta Color.


Wil je een fijne, soepelvallende variant kies dan voor lace-garen, bijvoorbeeld de Filigran. Ik heb nog een paar hele mooie kleuren:

Voor de sjaal (zowel de driehoek als de rechte) heb je 2 strengen nodig. (effen 12,75 - color 15,25)
Bestel je 2 strengen, dan krijg je het patroon van Wieke gratis erbij. Je mag mailen naar mij. Let op dat de felle kleuren brede strepen haakt, met plotselinge kleurwisseling. Het is een heel fijn haak- en breigaren dat superzacht aanvoelt. 100 % merino wol - 600 meter op een streng van 100 gram.

Wil je zelf aan de slag, dan kun je de patronen ook bij Wieke zelf bestellen: kijk op haar website, hier voor de Triangle, en hier voor de rechte omslagdoek.


5 opmerkingen:

  1. mooi!!!! Ik heb het patroon cadeau gekregen en ga er binnen kort ook mee aan de slag..

    Fijn weekend, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jullie hebben mooie wol en patronen, ik krijg er zin van om terug te haken. Kan ik alles ook vanuit Antwerpen bestellen en wat is de prijs
    alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijk mag je bestellen. Het verzenden naar België is echter wel wat duurder: 7,10 voor een envelop en 9,00 euro voor een pakket. Voor die prijs kun je misschien beter een keer komen (het is ten slotte "om de hoek").
      Groeten,
      Jeanet

      Verwijderen
  3. Muito bonito, parabens!!

    Katia Ribeiro
    www.katiaribeiro27.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen