Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 17 april 2013

Dichterbij

De K(r)oningsdag komt steeds dichterbij. Vanmiddag moet ik de etalage maar eens induiken om deze te veranderen, en op het internet kom je steeds meer leuke oranje haaksels en breisels tegen.


Deze leuke sleutelhanger of tashanger ligt bij ons in de winkel. Het idee komt van dit logje (met link naar beschrijving) dat ik al eerder schreef. De tashanger is verstevigd met Powertex of Paverpol, een textielverharder. Het idee komt uit het boekje Haken in stijl, dat vorige week weer binnenkwam in onze winkel.


Dit boekje staat echt vol met leuke ideeën, zoals ook het vaasje op de voorkant van een wasbolletje:

(gemaakt door Anita)

(gemaakt door Ellen)

En wil je liever in Oranje, dan kan dat natuurlijk ook! Wij zijn er (bijna) klaar voor!2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor, al die oranje haaksels en breisels!

    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie ook steeds meer oranje verschijnen. Vind het wel leuk voor de feestdag maar anders heb ik net zo veel met de kleur oranje.. Ik heb dit jaar zelf een vlag met wimpel en stok gekocht om mee te vieren...

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...