Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 9 april 2013

Bloem!

We blijven in de Koninklijke sferen deze weken. Daarom mag een leuke rood-wit-blauwe bloemen broche niet ontbreken.


Je vind een uitgebreide beschrijving en foto's terug bij Joke van Lindevrouwsweb. En ben je niet zo van de Nationale kleuren (dan krijg je het moeilijk de komende tijd...), dan maak je'm van andere draadjes!


Deze zijn van Ans, gemaakt van restjes sokkenwol.

En ik? Ik ga weer snel aan de slag! Het zal je niet verbazen dat van onze andere website, dit manteltje de hoofdmoot vormt van de bestellingen. Ik doe niet anders dan kroontjes naaien....

Verkleedkleding: Koning of Koningin

3 opmerkingen:

 1. Heb ze vorig jaar ook gehaakt. Moet ze weer eens gaan onzoeken voor de dames

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke bloem, bedankt voor de tip.
  Op het internet opgezocht hoe ik een half stokje moet haken (zover was ik nog niet)
  Is dus niet moeilijk, ga het van de week eens uitproberen

  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...