Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 15 april 2013

Tuniekje

Dit doddige tuniekje lijkt gehaakt, maar is in werkelijkheid gebreid!

Girl’s Top with Lace and Rib Pattern

Gemaakt van Catania Fine, en het is in ons winkeltje echt een succesnummer. Je kunt het Engelse patroontje hier downloaden, en je krijgt de Nederlandse beschrijving van ons bij aankoop van de katoen. 
5 opmerkingen:

 1. Wat is die LEUK!! Voor welke maten is het patroon?? En met welke naalden brei je dit? Is ook wel leuk om mee te nemen met de vakantie :). Reserveer maar voor mij!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu nog zo'n schattig meisje er bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog wat jaartjes wachten Stefanie en misschien heb je dan net als ik ook een paar doddige meisjes om tuniekjes voor te maken :). Misschien willen ze dan zelfs wel een bloemenkrans dragen! Te lief ;-)).
   Lieve groet, Nelleke

   Verwijderen
 3. Ha Jeannet, ik vind het altijd zo leuk dat jij het woord doddig gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...