Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 8 april 2013

Kriebels...

Hoorden jullie het ook?
Heel misschien, heel lokaal, eventueel, het zou kunnen dat het zondag 20 graden wordt??

Krijg ik helemaal de lentekriebels van! Alleen de gedachte al :-) Want het zal hier wel een stuk lager uitvallen, maar dat mag de pret niet deren! Voorpret is de leukste pret...

Om maar in de lentekriebels te blijven - een gebreid tuin-idee!


Of het praktisch is in ons regenachtige klimaat weet ik niet, maar het idee is leuk!

Je kunt het patroon vinden bij Rowan (eerst een account aanmaken),
Maar hier kun je natuurlijk ook zelf wat mee verzinnen!


Dit is de klassieke uitvoering van dit idee (hier en hier). Deze kunnen beter tegen een stootje en vuiltje (zowel de zakjes als de plantjes) !!


plantbomb2

Nog even volhouden, dames. Ze komt.......

.....de LENTE!!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind ze helemaal geweldig! Laat nu maar komen dat mooie weer en zo niet, dan ga ik deze plantzakken breien!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral die gekleurde zakjes met vetplantjes! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk origineel dit, zo kan de lente niet anders dan komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee en kan inderdaad helemaal naar eigen wens ingevuld worden,letterlijk en figuurlijk en met breinaalden of haaknaald,ha,ha...Die onderste is ook grappig ook leuk om een keer als een soort van wildhaken ergens te bevestigen,ha,ha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als iedereen nu een wildbreisel zou maken met een plantje er in en die aan de lantarenpalen gaat hangen, zou het dan niet heel feestelijk worden in de straten???? Leuk!!!!!

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...