Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 9 april 2013

Gebreide tas

Catania is een heerlijke haakkatoen, ik heb bijna elk kleurtje op voorraad. Zolang wij ons winkeltje hebben (bijna 15 jaar!) zit het al in ons assortiment. Er wordt heel veel mee gehaakt, maar je kunt er ook prima mee breien. Kijk maar naar deze tas:


Een projectje van verkorte naalden. Je kunt het patroon kopen op Ravelry (Engels). Je kunt natuurlijk ook prima voor ander garen kiezen.
7 opmerkingen: