Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 23 april 2013

K(r)oning

Vandaag ben ik weer helemaal terug op aarde, hoor. Na een paar dagen bijkomen en opruimen (nog niet klaar natuurlijk!) gaan we weer vrolijk verder!

Dit is nog een leuk ideetje voor de a.s. Koning, voor aan zijn sleutelbos (en de onze...)


Je vindt het patroon terug op Ravelry, in het Engels. Je kunt er prima een sleutelhanger van maken. Het patroon is niet moeilijk, met goed kijken kom je ook al een heel eind. Het is vooral het kleurgebruik en de details als de kettingsteek die 't hem doen! Het zijn 2 identieke lagen die op elkaar gehaakt zijn met wat vulling ertussen.


Iets heel anders, maar niet minder leuk is deze Hollandse kruikenzak van Yvonne. Lees vooral het verhaal er achter op haar blog.


Fijne dag!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...