Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 23 april 2013

K(r)oning

Vandaag ben ik weer helemaal terug op aarde, hoor. Na een paar dagen bijkomen en opruimen (nog niet klaar natuurlijk!) gaan we weer vrolijk verder!

Dit is nog een leuk ideetje voor de a.s. Koning, voor aan zijn sleutelbos (en de onze...)


Je vindt het patroon terug op Ravelry, in het Engels. Je kunt er prima een sleutelhanger van maken. Het patroon is niet moeilijk, met goed kijken kom je ook al een heel eind. Het is vooral het kleurgebruik en de details als de kettingsteek die 't hem doen! Het zijn 2 identieke lagen die op elkaar gehaakt zijn met wat vulling ertussen.


Iets heel anders, maar niet minder leuk is deze Hollandse kruikenzak van Yvonne. Lees vooral het verhaal er achter op haar blog.


Fijne dag!

1 opmerking: