Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 28 april 2013

Neon

Vandaag staat de versnelling heerlijk laag! Vanmiddag scheen het zonnetje zo lekker door het raam, precies op de bank (waar ik echt alleen op zondag zit...) waar ik even zat te haken. Iedereen in huis deed zijn ding, en ik dommelde zomaar in...! Met als gevolg dat ik de rest van de middag met een lijf in de slaap-modus rondloop, maar eigenlijk is dat helemaal niet erg :-)

Deze geweldig leuke omslagdoek zag ik bij De Haakzolder, geweldig om het neon-roze te combineren met het grijs! Helemaal hip deze zomer.


Het patroon komt van Ravelry  en vind je ook hier. (met haakschema, wel zo fijn). Het blog van De Haakzolder is echt de moeite waard om te volgen, wat een leuke dingen!

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke omslagdoek! Toevallig gisteren ook op zoek geweest. Ga het patroon bekijken.
  Groeten,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke omslagdoek Jeanet, zeker met dat neon tussen grijs, je hebt volkomen gelijk :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen