Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 28 april 2013

Neon

Vandaag staat de versnelling heerlijk laag! Vanmiddag scheen het zonnetje zo lekker door het raam, precies op de bank (waar ik echt alleen op zondag zit...) waar ik even zat te haken. Iedereen in huis deed zijn ding, en ik dommelde zomaar in...! Met als gevolg dat ik de rest van de middag met een lijf in de slaap-modus rondloop, maar eigenlijk is dat helemaal niet erg :-)

Deze geweldig leuke omslagdoek zag ik bij De Haakzolder, geweldig om het neon-roze te combineren met het grijs! Helemaal hip deze zomer.


Het patroon komt van Ravelry  en vind je ook hier. (met haakschema, wel zo fijn). Het blog van De Haakzolder is echt de moeite waard om te volgen, wat een leuke dingen!

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke omslagdoek! Toevallig gisteren ook op zoek geweest. Ga het patroon bekijken.
  Groeten,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke omslagdoek Jeanet, zeker met dat neon tussen grijs, je hebt volkomen gelijk :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...