Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 19 april 2013

Spannend......

Kriebels in mijn buik.....
Want morgen hebben wij de officiële presentatie van de Arnemuidse Visserstrui voor de media en genodigden op de Werf in Arnemuiden (en in tegenstelling tot sommige berichten is dit niet voor iedereen, want dat past er niet in....).


We houden een heuse modeshow en nog veel meer, en dat alles op de oude Historische Werf. Vandaag was ik druk met voorbereiden, al een hele week bezig met het verzamelen van rekwisieten, en vanavond werden nog dozen vol met truien bezorgd, ook in een prachtige jeanskleur! 


Ja, natuurlijk heb ik in de winkel ook brei-pakketten voor onze trui zodat je 'm kan breien in de kleur van je dromen. Maar voor wie niet breien kan of wil hebben we deze laten maken en hiermee willen we graag onze maritieme geschiedenis promoten.

Arnemuiden Visserstrui Louis Drent

Het zal je niet verbazen dat ik weer in onze streekdracht loop, samen met mijn moeder en dochter - hoe bijzonder is dat! En ik mag de "eerste trui" gaan overhandigen, van daar die kriebels... en dat er ook een paar TV-ploegen meedraaien, misschien..... duimen jullie voor me?

De winkel is gewoon open morgen, maar ik ben er zelf nauwelijks. Maar Ilse helpt jullie vol enthousiasme verder! Wordt vervolgd....12 opmerkingen:

 1. spannend zeg, heel veel succes en natuurlijk gaan we voor je duimen en als er gefilmd wordt laat je ons daar wel van mee genieten he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zal dat een heerlijke happening worden. Geniet van de dag en dit prachtige project verdient veel aandacht. Echt verdiend. Succes.
  Fijn weekend en groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen wonder dat je de zenuwen hebt.
  Wat superleuk en spannend!
  Vergeet niet te genieten hè
  Heel veel plezier en succes.
  Ik ben benieuwd naar je verslag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor!
  Geniet ervan!

  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes en plezier!
  Knap hoor dat jij/jullie op deze wijze een stukje historie veilig stellen. Ik vind het super!

  Gr Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, drie generaties in klederdracht. En hé, na de commissaris wordt dit een makkie voor je, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoooo jammer dat ik er niet bij kan zijn.. Maar een heeeeeeel fijne dag gewenst, geniet ervan en ik zie je vast terug bij Omroep Zeeland!! Liefs Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig spannend Jeanet, maar we zullen voor je duimen! Je bent vast en zeker tv-geniek of hoe zeg je dat? Fijn dat het weer zo goed gaat met die visserstruien na jullie promotie. Een hele fijne dag en... het zal wel loslopen, je bent wel meer gewend :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. een hele fijne dag gewenst groetjes wilmie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe is het gegaan.... ik ben nieuwsgierig. Ik zit al te spinnen voor een visserstrui!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...