Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 4 april 2013

Clematis

Vanmorgen ben ik ondergedoken in de papieren. Aan het eind van het kwartaal moeten nog een paar dingen afgerond worden, zoals jullie wel weten is dat niet echt mijn hobby. Ik heb chronisch uitstel-gedrag, als een struisvogel duik ik met mijn kop diep, diep onder de grond om die administratie maar niet te doen. Het helpt niet..... :-(
Het ligt er nog steeds. Groter en meer dan ooit lijkt wel! En dan schijnheilig tegen mijn kinderen zeggen dat ze vooral op tijd met huiswerk moeten beginnen, "niet uitstellen, jongens!" Ze moesten eens weten (ach, ze weten het al - daarom luisteren ze ook niet meer naar mij!).

En weet je wat ik zag terwijl ik weer eens uit het raam tuurde? Neeeeee, sneeuwvlokken! Vorig jaar dwarrelden in deze week de bloesem naar beneden! En toen zag ik dit:


Kijk eens goed, dit is gehaakt!!

En als je wilt, dan kun je dit ook maken, het patroon is te koop op Ravelry (Engels).


Kijk, onze clematis is ook bijna zover :-) 
(ik zou ook niet hard uitlopen als ik een knopje was....)


12 opmerkingen:

 1. Het is een prachtig project! Succes nog met je papierwerk..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha en dan krijg je van mij ook nog wat papierwerk LOL. De clematis vind ik echt helemaal geweldig zeg. Die van ons kan ik nog niet eens vinden.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi. Ik heb ze ook in de tuin, De een is ene vroeg bloeier en de andere een late bloeier. Ik vind de bloemen erg mooi maar die zielige takjes ,,, nee daar is niet veel aan.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk daar wordt je nou vrolijk van, als het buiten dan niet wil en je hebt zo'n schitterend werkstuk klaar is het altijd voorjaar toch!
  Wat een prachtige creatie.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw ik geloofde gewoon eerst niet dat het gehaakt was!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! Ik had in eerste instantie niet eens gezien dat het niet echt was....
  Zo wil ik ze ook wel in de tuin :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is geweldig mooi!!! Prachtige bloemen zijn het! Ik zag bij ons ook al knoppen aan de clematis zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je maakt me blij met al die leuke blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zeer mooi hoor, leuke blog
  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen