Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 4 april 2013

Brei- en haakclub

Vanavond weer naar onze breiclub geweest (waar we natuurlijk ook haken en borduren), en het was weer erg gezellig. Naast een berg gezelligheid heb ik ook weer zoveel moois gezien! Meekijken??


Aapje (uit het boekje Aapjes haken van Christel Krukkert)


Vlaggetjes haken met katoen.


Entrelac breien met Bravo Rainbow Color


Een prachtige (enorm grote) sprei van Granny SquaresEn deze prachtige Evergreen van Martina die onze breiclub altijd bezoekt als ze op vakantie is in Zeeland! Een hele mooie doek, met kleine blaadjes aan de zijkanten. Extra mooi maken de kleine Swarovsky-kristallen de blaadjes.

Je kan het patroon ook kopen via Ravelry (Engels of Duits), maar je vind hiervan ook een film terug op You Tube (in het Duits)

Nou, inspiratie of niet???

Wil met ons meedoen? Kom dan ook! We hebben in Arnemuiden breiclub elke 1e en 3e donderdagavond van de maand van 19.30 - 21.30 uur in de gemeenschapsruimte van de Arnehoeve (Dokstraat, tegenover de Rabobank). Van harte welkom!

Heb je overdag meer tijd? Dan kun je ook elke dinsdagmiddag terecht bij het Handwerkcafe in de Schotse Huizen in Veere, hier en hier lees je meer (en daar wil ik ook zo graag een keer naar toe, maar ja - die winkel....)

7 opmerkingen:

 1. Leuk....alleen een beetje te ver voor mij!
  Ben vooral gevallen voor het aapje!
  En wat mooi dat entrelac. Heb het ergens in een breiboek staan....ga toch weer eens snuffelen want het is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook weg van die mooie entrelacsjaal. Mooi garen heeft ze uitgekozen! Ik heb in Zwolle het entrelacboek gekocht, ligt klaar om mee te gaan experimenteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat allemaal leuke brei/haakwerken. Fijn dat je op die avonden een stukje ontspanning hebt. Even anders bezig zijn met 'je werk'. Ja, ik kan me voorstellen dat je graag eens naar het Handwerkcafé in Veere wilt, maar dat zal erg moeilijk worden. Ik vind het ook jammer dat het voor mij veel te ver weg is. Maandagavond ga ik weer naar het breicafé in Harlingen. Ook heel leuk!
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie haak en breiwerken
  Je zou er zo aan willen beginnen, Ja Zeeland is ver weg van hier.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo jeanet
  vielen danke für den tollen abend . ihr seit eine nette truppe ( gruppe ) . es hat mir viel spaß gemacht mit euch zustricken . schade , das die 2 stunden so schnell vorbei gehen . liebe grüße martina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer dat jullie zo ver weg zitten haha, anders was ik zeker aangeschoven. Wat een moois maken jullie, toppie! Fijn weekend, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...