Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 1 april 2013

2e Paasdag

Zo'n 2e Paasdag is toch heerlijk! Hoewel de temperatuur nog wat achter bleef, lokte de stralende zon ons vandaag naar BUITEN. We trommelden wat familieleden op en vermaakten ons in ons favoriete natuurgebied op Walcheren.


Er was nog maar weinig zichtbaar wat deed denken aan de lente.


Maar dat licht......


...dat heerlijke licht! 
Het moet dit licht zijn, waarvoor vele kunstenaars naar onze kust trokken.


Dit hoge duin heeft geen naam, alleen in onze familie.
De Bobberberg.
(lang verhaal...)


En in een beschut duinpannetje onderaan die Bobberberg was het heerlijk toeven. 
Je kon prima zonnebaden met je winterjas aan.


En tussen de kale, grijze bomen kon je ook best zonder winterjas!


Weet je, we hebben zelfs de eerste sproetjes gesignaleerd!
(Uiteraard zijn dat de roestige uiteinden van onze stalen zenuwen)6 opmerkingen:

 1. Die zon is zo heerlijk! En doet verlangen naar meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi hi, die sproetjes :) En wat een heerlijke dag was het he! Maar goed dat ik niet even bij je langskwam, op weg naar mijn schoonouders.. Prachtige foto's ook, echt genieten vandaag Jeanet!! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's en inderdaad dat licht..... zo mooi. Daar gaan die paar Zeeuwse druppels bloed die ik heb van stuiteren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeanet wat een heerlijke foto's, wat hebben jullie genoten.

  Lieve groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...