Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet. De winkel is gesloten van zondag 18 t/m dinsdag 27 september

zaterdag 6 april 2013

Geduld...

Lieve mensen, vandaag is mijn mailboxje overgelopen met vragen over de Trekking en de nieuwe Unicat-verloopwol. Het zal jullie niet verbazen dat ik een beetje door mijn voorraad heen ben... ik heb al nieuwe besteld, dus vraag ik aan een ieder die erop wacht een heeeeel klein beetje geduld. We werken eraan, het gaat zodra het weer binnen is op de post!

.............

Graag laat ik jullie deze prachtige sjaal zien, die ik van de week in de winkel mocht bewonderen.De klant had het blogpost gelezen over de Sonnensegel en met eigen wol er een prachtige sjaal van gemaakt. Je kunt het patroon terugvinden op Ravelry (gratis, Engels en Duits) of hier (Duits). Neem een soepele draad en naald die misschien iets te ruim is voor het garen. De maat is nl. niet zo belangrijk, je kunt 'm zo groot maken als je zelf wilt!


Alle combi's zijn mogelijk!


H'm, misschien ook wel een projectje voor mijn nieuwe garen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten