Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 6 april 2013

Geduld...

Lieve mensen, vandaag is mijn mailboxje overgelopen met vragen over de Trekking en de nieuwe Unicat-verloopwol. Het zal jullie niet verbazen dat ik een beetje door mijn voorraad heen ben... ik heb al nieuwe besteld, dus vraag ik aan een ieder die erop wacht een heeeeel klein beetje geduld. We werken eraan, het gaat zodra het weer binnen is op de post!

.............

Graag laat ik jullie deze prachtige sjaal zien, die ik van de week in de winkel mocht bewonderen.De klant had het blogpost gelezen over de Sonnensegel en met eigen wol er een prachtige sjaal van gemaakt. Je kunt het patroon terugvinden op Ravelry (gratis, Engels en Duits) of hier (Duits). Neem een soepele draad en naald die misschien iets te ruim is voor het garen. De maat is nl. niet zo belangrijk, je kunt 'm zo groot maken als je zelf wilt!


Alle combi's zijn mogelijk!


H'm, misschien ook wel een projectje voor mijn nieuwe garen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...