Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 27 april 2013

Ponchette

Vier weken geleden liet ik de geweldig leuke ponchette van Sascha zien en deed ik een give-away. Er waren 2 winnaars en een heleboel bestellingen. Helaas, helaas bleek het kleurtje waarvan de ponchette is gemaakt even uitverkocht (dat heb ik weer) - het zou er snel weer zijn, maar gisteren kreeg ik te horen dat deze kleur pas leverbaar is vanaf 6 mei...... Dus lieve mensen die hebben besteld, nog even geduld!!

Gelukkig kwam Judith deze week langs met haar versie van de ponchette, zo kan ik laten zien dat andere kleuren ook mooi zijn!Nodig: 100 gram sokkenwol (maar ander materiaal kan natuurlijk ook!), haaknaald 6 en het patroon. Dat kun je kopen bij ons in de winkel of bij Sascha, waar je nog veel meer mooie patronen kunt kopen, wat denk je van deze?? Ook van sokkenwol, en ook dit patroon is bij ons te koop (voor een kleine sjaal heb je aan 1 bol sokkenwol genoeg, maar je kunt 'm natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt.3 opmerkingen:

 1. Leuke sjaaltjes Jeanet! In hele toffe kleuren.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem in deze kleur ook heel leuk!

  groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! wat een leuke sjaal en wat een schitterende kleur!
  Ik ga op zoek naar het patroon!
  Groeten,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen