Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 27 april 2013

Ponchette

Vier weken geleden liet ik de geweldig leuke ponchette van Sascha zien en deed ik een give-away. Er waren 2 winnaars en een heleboel bestellingen. Helaas, helaas bleek het kleurtje waarvan de ponchette is gemaakt even uitverkocht (dat heb ik weer) - het zou er snel weer zijn, maar gisteren kreeg ik te horen dat deze kleur pas leverbaar is vanaf 6 mei...... Dus lieve mensen die hebben besteld, nog even geduld!!

Gelukkig kwam Judith deze week langs met haar versie van de ponchette, zo kan ik laten zien dat andere kleuren ook mooi zijn!Nodig: 100 gram sokkenwol (maar ander materiaal kan natuurlijk ook!), haaknaald 6 en het patroon. Dat kun je kopen bij ons in de winkel of bij Sascha, waar je nog veel meer mooie patronen kunt kopen, wat denk je van deze?? Ook van sokkenwol, en ook dit patroon is bij ons te koop (voor een kleine sjaal heb je aan 1 bol sokkenwol genoeg, maar je kunt 'm natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt.3 opmerkingen:

 1. Leuke sjaaltjes Jeanet! In hele toffe kleuren.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem in deze kleur ook heel leuk!

  groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! wat een leuke sjaal en wat een schitterende kleur!
  Ik ga op zoek naar het patroon!
  Groeten,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...