Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 3 april 2013

Baby-slofjes

Vandaag kreeg ik een mail van een enthousiaste breister. Deze breister wil ik graag in het zonnetje zetten want ze is 15 jaar en breit er lustig op los!Ze breide deze baby-slofjes en ik mag het patroon met jullie delen, je vindt het hier. Ben je niet zo'n breister en vind je de slofjes erg leuk? Dan kun je ook op haar blog kijken. Ze verkoopt de schoentjes (en nog veel meer) voor kleine prijsjes om wat bij te verdienen. Kijk eens op haar blog:

En ik ben natuurlijk heel erg blij om zo'n jonge volger onder mijn lezers te hebben !

4 opmerkingen:

 1. Oh, wat een schatjes zeg die slofjes!! En zo leuk dat ook jonge meiden al zo enthousiast handwerken!! Ik ken er ook eentje, ook zo'n handwerkkanjer, zal haar binnenkort ook eens in het zonnetje zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo jong en dan al zo creatief. Leuk!!!!

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk hoor en datvoor n15 jarige,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo jong en toch al passie voor breien. Dat zie je volgens mij niet meer vaak. En enige slofjes zijn het!

  Liefs Imara
  www.haakwereld.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...