Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 29 april 2013

Shaun The Sheep

Wat een heerlijke dag vandaag! Geen gestress om half 7 's morgens, op het gemakje ontbijten met z'n allen en plannen maken voor de dag. Niet dat we niets deden vandaag, integendeel. Manlief heeft weer moestuin-koorts en na zo'n lange winter is er zooooveel achterstallig werk. Dus de mannen togen naar het onkruid, en wij vrouwen namen het terras onderhanden (minstens zo hard nodig). De zon kwam erbij, en het was heerlijk om een dag buiten te zijn. Plantjes gekocht, heerlijk met je handen in de aarde wroeten. Ik hield er niet echt handwerkhanden aan over..... :-)

Dus vandaag maar 1 ideetje, maar wel een leuke!


Dit is Shaun, Shaun is een beroemd schaap. Hij is een beetje rebels, en zeker niet zoals alle andere schaapjes! Deze gehaakte Shaun komt van Little Z Handmade, zij maakte dit leuke schaap en de link naar het patroon vind je hier, je vind er nog veel meer moois!

En morgen? Morgen ga ik vroeg op de vlag uithangen, genieten van de Koninginnedag, regelmatig voor de buis zitten. Allemaal veel plezier morgen!

5 opmerkingen:

 1. Ik heb deze gehaakte Shaun! Het gehaakte etui is ook enorm leuk, bedankt voor de link naar het patroon!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijne dag vandaag, geniet er lekker van

  groetjes mingle-mangle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, die wil ik ooit nog eens maken. Zo'n leukerd!

  Fijne dag vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk!!!
  Onze kinderen zijn dol op Shaun! (en wij stiekem ook best wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende Shaun nog niet, maar hij is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen