Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet. De winkel is gesloten van zondag 18 t/m dinsdag 27 september

maandag 22 april 2013

The Day After....

Of eigenlijk the day after the day after..... gisteren moesten we wel een beetje bijkomen van zaterdag, hoor! En vandaag? Gingen we natuurlijk eerst even kijken of er wat in de krant stond: jawel, de PZC (editie Walcheren??)!


Tja, het artikel was zo groot dat ik het niet eens in een keer kon scannen! (Als je er op klikt wordt het vergroot).

En dan weer gewoon met 2 benen op de grond hoor, hard aan het werk want de winkel is een kleine ravage. Omdat wij nog bezig waren met TV-opnames voor de EO, zijn alle spullen in de winkel gedumpt. En die lagen er vanmorgen natuurlijk nog:De truien die vrijdag-avond nieuw binnenkwamen moeten nog een extra labeltje en zoals jullie op de laatste foto in een hoekje zien zijn er ook weer bollen binnen gekomen met het Verloopgaren Unicat. Ik ga heel snel verder en meld me vandaag nog wel een keertje met een handwerkidee....denk ik!


5 opmerkingen:

 1. Je hebt van iedereen permissie om het vandaag rustig aan te doen..........
  Morgen krijgen we gewoon een idee extra!
  Ga straks even van het lekkere weer genieten, dat is ook belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat het zo geweldig is geweest Jeanet! Ik zag het artikel vanmorgen in de krant! Doe nou maar rustig aan vandaag, even met een bakje in de zon bijvoorbeeld ;)? Dat patroontje zoeken kan morgen ook weer, hi hi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk stukje in de PZC, die uitgave hebben we hier niet. Naar een rode trui is regelmatig vraag, merk ik. En als je vandaag niet meer aan bloggen toekomt is er morgen (of overmorgen J) weer een dag hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom gauw een keer kijken naar de truien,die citroengele vind ik wel erg leuk.
  En rustig aan he,morgen weer een dag. De sjaal is leuk geworden ,van de sokken wol.
  Groeten uit sliedrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, even een late reactie. Ik ben ook gek op de visserstrui.
  Jaren geleden maakte ik er een voor mijn zoon, hij was toen nog lid van de klederdracht groep Mooi Zeeland. Wij zijn nog steeds lid en nu draagt mijn man de trui ook.
  De bovenste trui is een vrije bewerking ( gemeleerd garen) van de IJmuidense visserstrui, waar mijn ouders vandaan komen ; )

  http://simple---abundance.blogspot.nl/2013/02/creative-projects.html

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen