Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 24 april 2013

Postman bag

Jullie hebben 'm vast wel eens ergens voorbij zien komen, de Postman Bag in rood-wit-blauw. Het is het ontwerp van Stella Roodbeen die de Kreadoe wedstrijd 2011 won (en ik in 2012, weet je nog? ). Nu heeft Jacoline haar eigen versie gemaakt, en ik vind 'm zo leuk, kijk maar eens op haar blog Made bij ikkus:


Waar ik helemaal voor viel waren de "knoopjes":


Ze liet haar man ieniemienie gaatjes boren in kleine klompjes, en schilderde de klompjes oranje! Zo werden het super-originele knoopjes. Ook de horizontale strepen vind ik erg leuk. Ze voerde de tas met postzakkenstof, dat tegenwoordig gewoon aan de meter te koop is (sinds Prinses Maxima het postjasje droeg).


Het patroon van de post-tas (origineel hieronder) heeft een keer in de Hobby-handig gestaan, ik heb het patroon nog in de winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar mij te komen, dan kun je het ook bestellen bij Echtstudio.

6 opmerkingen: