Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 24 april 2013

Postman bag

Jullie hebben 'm vast wel eens ergens voorbij zien komen, de Postman Bag in rood-wit-blauw. Het is het ontwerp van Stella Roodbeen die de Kreadoe wedstrijd 2011 won (en ik in 2012, weet je nog? ). Nu heeft Jacoline haar eigen versie gemaakt, en ik vind 'm zo leuk, kijk maar eens op haar blog Made bij ikkus:


Waar ik helemaal voor viel waren de "knoopjes":


Ze liet haar man ieniemienie gaatjes boren in kleine klompjes, en schilderde de klompjes oranje! Zo werden het super-originele knoopjes. Ook de horizontale strepen vind ik erg leuk. Ze voerde de tas met postzakkenstof, dat tegenwoordig gewoon aan de meter te koop is (sinds Prinses Maxima het postjasje droeg).


Het patroon van de post-tas (origineel hieronder) heeft een keer in de Hobby-handig gestaan, ik heb het patroon nog in de winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar mij te komen, dan kun je het ook bestellen bij Echtstudio.

6 opmerkingen:

 1. Wat een super tas, deze ga ik zeker maken.
  Groet,
  roning

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!

  Ik ben meteen haar volger geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blijft mooi...die knopen zijn id erg orgineel..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft u een patroon voor mij van de flap waar de tas mee dichtgemaakt wordt?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...