Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 18 april 2013

Op de bank

Net weer terug van een heerlijke avond bij de brei- en haakclub. Het is fijn om met zo'n grote club vrouwen (natuurlijk zijn mannen ook welkom, maar de eerste moet nog komen..) een hobby te delen en inspiratie op te doen. Wil je ook eens meedoen? Dan kan altijd! We zijn elke 1e en 3e donderdagavond van de maand bij elkaar, mail maar voor meer informatie.

En nu dus gauw nog even een logje. Dit geweldige idee kwam ik vanavond tegen. Bij mij komt het er niet zo veel van, "bankhangen", maar het lijkt me héérlijk - en dan dit over de leuning:


Aan de ene kant je breiseltje of haakseltje....


....en aan de andere kant de afstandbediening(en).

En opgeruimd staat netjes. Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar bij ons ligt alles gebroederlijk naast (=door) elkaar. Bolletjes katoen, haaknaalden die je kwijtraakt tussen de kussens, afstandbedieningen, oplaadsnoertjes voor de telefoon, nog een Donald Duckie erbij en meestal nog een lege verpakking van...... 

Ik vond het idee hier, waar je het Engelse patroon voor een klein bedrag kunt kopen, maar dit kun je ook wel zelf verzinnen en aanpassen aan je bank en je wensen. Kun je ook haken natuurlijk!

6 opmerkingen:

 1. Dit is nou eens superhandig.. en mooi.. en slim!! Daar heb ik nog wel een wolletje voor liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Topidee alweer Jeanet en handig, niks dwaalt nog rond op de bank :)
  Bedankt voor de tip!
  Groetjs, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is niet alleen handig, het ziet er ook heel gezellig uit. Mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk is het een sjaal met 2 zakken toch? Handig ook voor dropjes ;-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super idee. Fijn weekend.

  Groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...