Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 27 april 2013

Nog een keer de blaadjesrand

Deze week blogde ik over die prachtige sjaal met blaadjesrand die je terug kunt vinden op Ravelry. Het engelse patroon kun je hier downloaden. Maar ik kreeg heel veel mailtjes (en telefoontjes) over het Engelse patroon, en heb Betsy bereid gevonden om het patroon te vertalen voor ons. Maar ik kan echt niet elk Engels patroon vertalen hoor, en Betsy ook niet....


Maar voor nu: als je de vertaling wilt van deze prachtige sjaal, klik je door naar Betsy's blog!


Het origineel vind je dus hier waar je de Engelse beschrijving, maar ook de breischema's kunt vinden. Op Raverly kun je alleen kome als je een account aanmaakt (eenmalig, kost niets, verplicht tot niets!).


3 opmerkingen:

 1. Wow Jeanet, 3 blogs vandaag! Zo heb je de scha wel ingehaald, of al vooruit gewerkt (vrij op kroningsdag ;-)]
  Het verbaast me niet dat de blaadjesrand zo'n succes is. Ik ben ook al bezig, heb 2,5 blaadje af met Catania fine. Dus het patroon iets aangepast.
  Fijne feestelijke dagen gewenst!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het patroon is zeker de moeite waard. Ik ben hem, zoals je op mijn blog kunt zien, ook al voor mezelf aan het breien.
  Ik hoop dat ik veel mensen een plezier heb kunnen doen met de vertaling. Ik vond het leuk om te doen!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt Jeanet om ons dit weer te seinen en vooral bedankt aan Betsy die dit weer gedaan heeft voor ons! had de engelse versie al geprint en wol in mijn voorraadmand gezocht om te starten, maar nu gaat het zeker lukken! Geweldige mensen zijn er toch in blogland!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...