Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 8 april 2013

Koninklijk

Met de komende (laatste) Koninginnedag voor de boeg zal ik een paar mooie handwerk-ideeën opsnorren in rood-wit-blauw en oranje. Ik heb al van alles voorbij zien komen!



Wow, dit is mooi! En wat een enorm werk! Deze prachtige sprei komt van Mejuffrouw B. Op haar blog zie je nog meer prachtige foto's van deze plaid. Ze gebruikte het ripplepatroon van Lucy van Attic24

Ben je nog niet toe aan zo'n groot project? Dan kun je iets kleiner beginnen:


Dit super-lieve kroontje vind je bij De Haakbrigade. Wat een leuk idee! De zeer uitgebreide fotobeschrijving vind je op het blog, met nog een paar hele leuke varianten.

6 opmerkingen:

  1. Ja de leuke sprei had ik destijds al gezien bij haar en de kroontjes zijn ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een prachtige sprei! Echt heel erg mooi. Kijk uit naar je volgende koninklijke artikelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toen ik de deken zag dacht ik direct aan de ptt zakken van vroeger. Ik vind hem wel leuk want het is ruikt naar nostalgie. De kroontjes zijn ook erg leuk. Heb zelf al een kroon gehaakt. Deze passen er dan bij. groetjes Jannet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind het kroontje wel een erg leuk idee om 30 april op te spelden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat kroontje, ik ga het zeker maken.

    BeantwoordenVerwijderen