Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 19 december 2012

Kerstkaarten

Vanavond ben ik een poos bezig geweest met het schrijven van Kerstkaarten. Dagen stel ik het uit, maar nu móest het! Ik neem me elk jaar voor om een lijst te maken met alle adressen (actuele dan!), maar nu was ik al weer zo blij dat ik klaar was - dat ik mijn losbladige systeem vol kladjes, papiertjes, oude envelopjes weer in mijn adresboekje stopte. Volgend jaar. Echt! En dan maak ik ook zelfgemaakte, originele kaarten. Echt! En ik begin op tijd. Ook echt......

Zoiets, zoals Lucy op Attic24 vanavond liet zien, geweldig!

IMG_0697

Op haar blog heeft ze precies uitgelegd hoe ze dit deed. Fabulous!

Maar er zijn nog veel meer mooie handwerk-kaartjes! Deze plukte ik her en der van het internet:








En niet vergeten: bij 3 velletjes Decemberzegels krijg je een gratis agenda, en met de motiefjes die je daarop/daarin vind kun je hele, hele leuke kaarten maken!

Meer informatie over Decemberzegels 2012: postzegel op vel, 20 x 1 (t/m 20 gram)
Deze week kreeg ik ook al Kerstkaartjes van blog-lezers, vol met lieve wensen. Wat leuk! Ik waardeer ze erg, jullie zullen begrijpen dat ik onmogelijk iedereen een kaartje terug kan doen!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke ideeën weer! Mijn kerstkaartje is eindelijk af en onderweg.. je ziet hem wel verschijnen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. superleuke ideeen voor kerstkaarten zijn dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk inspiratieblogje! Ik pin hem gelijk.
    En voor wat betreft de kaartjes: ik ben ook altijd laat, maar ze zijn nu wel op de bus :)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen