Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 8 mei 2013

Voor koele avonden

Een paar maanden geleden blogde ik een keer over de zgn. September-doek. Het is gelukkig nog steeds geen herfst, maar een fijne omslagdoek voor frisse avonden hebben we in ons klimaat het hele jaar rond wel nodig.
Lia maakte pas deze van 1 bol Invicta Colour in frisse kleuren (op voorraad bij ons: 8,95 per bol van 100 gram)Je kunt het patroon vinden op Ravelry, waar je het patroon (met breischema's) kunt vinden in het Engels en het Duits. Op de foto's hierboven kleurt de wol vanzelf, op de foto hieronder is gebruikt gemaakt van 3 afzonderlijke kleuren (en kun je goed zien hoe de sjaal is opgebouwd).(foto: Ravelry)

Op Ravelry kun je nog meer voorbeelden vinden van dezelfde doek met andere garens, kijk maar hier. Heb je nog geen account gemaakt bij Ravelry? Dan zeker doen, je kunt er zoveel patronen en ideeën vinden, voor zowel haken en breien.

4 opmerkingen:

 1. Prachtig patroon is dit toch. Hij staat al op mijn lijstje... ;)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow...die is echt prachtig! Toch maar eens leren breien denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!!!!!!!In al de uitvoeringen.
  Dank je voor de link of verwijzing...groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...