Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 31 augustus 2018

Nazomeren

Bij het begin van de meteorologische herfst staan de nieuwsberichten vol over alle records die deze zomer heeft gebroken. Over hoe warm het was en hoe droog. Vertel mij wat! 😉 Voor wolwinkels was dit uiteraard een héle pittige zomer want het weer verlamde zelfs de verstokte die-hard-breister en -haakster. Maar hoera, aan alles komt een eind. Zelfs aan een hete zomer en we krijgen weer energie om nieuwe projecten aan te pakken. We hebben weer eens keer koude voeten gevoeld, nattigheid en de temperatuur is weer gezakt tot hoogtes die we behappen kunnen. We merken dat het behoorlijk vroeger donker wordt en denken weer in woorden als "deken", "sokken"en "trui".....

Met nog een paar weken heerlijk nazomer-weer voor de boeg weten we dat de herfst en winter wel in aantocht zijn, dus moeten we toch echt weer in de pennen voor warmte. Precies een jaar geleden blogde ik over deze ontzettend leuke Ponchito van ChrizKnitz.


Niet te geloven dat het al weer een jaar geleden is! Ondertussen zijn er weer meer kleuren van dit garen beschikbaar, je vind ze op een rijtje in de webshop. Op dit moment zijn ze niet allemaal op voorraad, maar maandag gaat er weer een bestelling de deur uit. Wil je binnenkort aan de slag met dit winterse verloop-garen? Bestel dan optijd - de levertijd is ca 2 weken (en uiteraard blijven we dit garen de hele winter bestellen).


Lees voor alle informatie deze blogpost nog even door. De bollen èn het patroon zijn te bestellen in onze webshop.
Wil je alleen het patroon bestellen? Dat kan in combinatie met een andere bestelling of direct via Ravelry. Het patroon is in het Nederlands. Liever een grotere versie? Dat kan ook, kijk dan hier.


Alle blogpost over dit wollen verloopgaren vindt je onder het label Maya, met links naar verschillende patronen. 





1 opmerking:

  1. Ja, je merkt idd dat het herfst wordt nu. De zon staat al weer lager en inderdaad het is weer vroeger donker. Hopelijk blijft de temperatuur nog een paar weken zo rond de 20° want dat is wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen