Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 27 augustus 2018

D'r uit en d'r in......

De seizoenswisseling is duidelijk ingetreden, misschien wordt het deze week nog wel lekker nazomeren maar het begin van het einde is er. Dachten we nog dat er geen einde aan de zomer kon komen, nu voelt het toch al af en toe als een béétje herfst. Het ruikt buiten ook opeens anders.
Elk jaar laat ik me er toch weer door verrassen. Nu de winter-wolletjes weer een plekje op de eerste rang verdienen, blijf ik puzzelen en schuiven om alles weer genoeg ruimte te geven. Het is vechten tegen de bierkaai - wintergarens hebben nu eenmaal veel meer volume en die winkel is - weer - niet gegroeid. Ondertussen barst mijn hoofd van de ideeën, plannen, uitprobeersels. Workshops worden bedacht, plannen voor de Knit&Knot in oktober - maar ondertussen moet er natuurlijk ook gewoon administratie worden gedaan, naast de boodschappen, huishouden en koken. Arrrgggghhh! Tijd te kort!!!

Het betekent dat ook in de kleuren van Unicat een wisseling heeft plaats gevonden. De zomerkleurtjes zijn eruit, maar heerlijke herfstkleurtjes zijn er voor teruggekomen. De webshop is weer bijgewerkt en deze schoonheden zijn er weer bijgezet:

******

(een van mijn favorieten!

**********
*********
*******
******

Nergens vind je zoveel verschillende kleuren verloopgaren - afgestemd op het seizoen! Je kunt ze allemaal bekijken in de Webshop.
Deze kleuren zijn nog niet in de winkel, deze week gaat de eerste bestelling na de vakantie weer weg. Reken op een levertijd van ca 2-3 weken.

Deze kleur Vuurvogel is echter maar zeer kort bestelbaar (uiterste datum 30 augustus!!). 



En nu snel verder met de rest van het werk....





2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie warme herfsttinten! Ik zou ze zo bestellen....maar ik heb mijn zinnen gezet op breiprojecten met Maya-wol...geduld dus, geduld!

    BeantwoordenVerwijderen