Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 1 september 2018

Weekend

Tjonge, wat een week! Het lijkt wel of iedereen weer tegelijk de brei- en haaknaalden opneemt (waarvoor ik erg dankbaar ben). Mijn hoofd tolt een beetje van alle ideeën die ik heb gezien, alle bolletjes die binnen zijn gekomen, alle ontmoetingen en gesprekken die ik heb gehad. Het was echt een week waarin heel veel bloglezers - van heinde en verre - even langskwamen. Hoewel ik veel mensen helemaal niet persoonlijk ken is er vaak een klik, een herkenning, een goed gesprek!


Bedankt voor alle lieve complimenten - in deze ontmoetingen merk ik dat mijn blog nog steeds gewaardeerd wordt. Maar nu gaat bij mij ook even het lampje uit. De bolletjes voor een nieuw projectje liggen klaar - een stapeltje boeken die ik voor mijn verjaardag kreeg ook.
Eerste nog even een boodschap, koken, kind-met-kunstwerken ophalen, cake bakken en dan plof ik op de bank.......... het kan nog even duren 😉.

Fijn weekend allemaal!
3 opmerkingen:

  1. Een heel rustig .gezellig en inspirerend weekend wens ik jou en je naasten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allereerst een fijn weekend gewenst. Ben reuze benieuwd naar je project op de foto, de naam van de wol spreekt mij erg aan en ziet er ook erg mooi uit. Heb in de webshop gekeken maar daar staat de wol (nog) niet in. Groetjes, Clara

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie combie qua kleur, ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...