Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 14 augustus 2018

Pencil Socks

Ruik je het al? Het begin van het einde...... 😉
Over een kleine week zijn de schoolvakanties hier al voorbij en komt er weer een beetje regelmaat in huize Jaffari. De oudste heeft nóg een weekje omdat hij in Rotterdam een opleiding volgt maar langzamerhand verlang ik wel weer naar wat orde en regelmaat. Omdat we naast ons werk wonen ben ik me erg bewust van het brunchen en relaxen van de koters (wat ze overigens van harte is gegund want er wordt ook gewerkt). De schoolboeken zijn al weer binnen, de roosters bekend dus nog even!


Om in de stemming te komen: Potlood-sokken! Door de juiste kleur te kiezen maak je van je sokken potloodjes en voor de creatieve geesten maak je er dan ook nog schriftjes-sokken bij. 😀😊
Vast ontworpen door een moeder aan het eind van de vakantie!

Het patroon kun je kopen via Ravelry. Als je sokken kunt breien, dan heb je waarschijnlijk geen patroon nodig, dan zou ik maar in je restjesbak zoeken naar de juiste kleuren want uiteindelijk maken die vooral dat het een potlood lijkt.


Toch liever gewone sokken breien (het wordt er weer voor!): kijk dan nog snel even bij de kleurrijke handgeverfde wolletjes. Wacht niet te lang, ze gaan hard vandaag 😉.

Vind je dit toch iets te veel van het goede of ken je niemand die deze potloodsokken aan wil trekken?
Dit etuitje is dan misschien leuk:Dit patroon vind je ook terug op Ravelry. Ik ga langzaam aftellen......Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...