Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 21 augustus 2018

Dino

Het lijkt wel of iedereen weer een beetje uit zijn zomerdutje komt! Er borrelt weer volop creativiteit, mooie garens zijn in aantocht, prachtige projecten op stapel (en heel stiekem verheug ik me op het weekend - herfstweer in aantocht!).
Om weer op gang te komen is de nieuwe aanwinst van Sascha een mooi projectje: de dino-lappenpop!


Wat een schatje! Het Nederlandse patroon is te koop via Ravelry of Etsy.
Je kunt complete pakketjes (garen, origineel patroon en oogjes) bestellen via onze webshop, waar je kunt kiezen uit een blauwe of groene versie. En wil je toch liever een andere kleur? Vermeld dat dan op het bestelformulier!

*****

Gisteren is er van bloggen niets meer gekomen, we waren zo in de weer met strengen en kleurtjes.

Ik had hulp - en de jongste telg uit het gezelschap bleek een natuurtalent! 😉 De mooiste nam ze natuurlijk mee naar huis...Maar er is nog genoeg over - de strengetjes drogen prima, dus ik verwacht dat ze morgen al in de winkel liggen.


1 opmerking:

  1. Wat heb je weer prachtige strengen gemaakt. Fijn dat je zoveel hulp had.
    De dino-lappenpop is superleuk. Die ga ik zeker haken en ik weet al wie ik hier blij mee kan maken.
    Bedankt voor de tip.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...