Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 1 augustus 2018

Naar Westkapelle!



We gaan op toer! Volgende week op woensdag 8 augustus zijn Stefanie en ik aanwezig op de Nostalgische Westkapelle dag en natúúrlijk nemen we het Beddengoed van Tante Zoet mee.



Wil je deze prachtige deken bewonderen en je laten informeren over deze BOM (brei-ook-mee) die in september start? Kom dan zeker even langs! We staan met een stand achter het Polderhuis (van ca 11.00 - 17.00 uur). 

We kunt je daar ter plekke inschrijven voor het abonnement en we nemen ook een aantal complete pakketten mee - of kun je je favoriete kleur uitzoeken.

Ook nemen we de patronen of pakketjes mee voor een aantal avonddoekjes. Wat vind je van deze moderne variant van doekje Wanne? Gebaseerd op een origineel klein, wit doekje maar met moderne materialen helemaal van nu!

Deze prachtige Wanne XL is gehaakt van Scheepjes Secret Garden:



Met deze kleuren ben je altijd in Zeeland! 😉



Of liever helemaal effen in wol?




We nemen verschillende pakketjes mee! Aan het patroon wordt de laatste dingen bijgeschaafd, ik zet z.s.m. pakketjes in de webshop. Wie doekjes in het echie wil bewonderen kan dus terecht a.s. woensdag 8 augustus in Westkapelle!

Er is die dag nog veel meer te doen:

"Woensdag 8 augustus vindt de ‘nostalgisch Westkapelle dag’ plaats, een dag waarop men zich weer even kan wanen in de sfeer van het vroegere Westkapelle. Op de ‘brocante en ouwe sannie’ markt presenteren handelaren en particulieren hun brocante en oude spullen. Er is van alles te vinden, van kleding tot meubels en van brocante tot kunst. Verder zijn beide vuurtorens te bezoeken, rijdt er een gratis paardentram rond door het dorp en kan de bezoeker genieten van een demonstratie over oude ambachten in de tuin van het Polderhuis. In de Zuidstraat zijn diverse oldtimers te bewonderen en vindt er een traditionele wedstrijd sjezenrijden plaats"

Afbeeldingsresultaat voor polderhuis westkapelle

De winkel is op 8 augustus gewoon open, Ali gaat proberen iedereen van wol en garen te voorzien!





1 opmerking:

  1. Veel plezier in Westkapelle hoor. En zeker voor Ali een succes en je kunt het hoor 😁

    BeantwoordenVerwijderen