Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 1 augustus 2018

Naar Westkapelle!We gaan op toer! Volgende week op woensdag 8 augustus zijn Stefanie en ik aanwezig op de Nostalgische Westkapelle dag en natúúrlijk nemen we het Beddengoed van Tante Zoet mee.Wil je deze prachtige deken bewonderen en je laten informeren over deze BOM (brei-ook-mee) die in september start? Kom dan zeker even langs! We staan met een stand achter het Polderhuis (van ca 11.00 - 17.00 uur). 

We kunt je daar ter plekke inschrijven voor het abonnement en we nemen ook een aantal complete pakketten mee - of kun je je favoriete kleur uitzoeken.

Ook nemen we de patronen of pakketjes mee voor een aantal avonddoekjes. Wat vind je van deze moderne variant van doekje Wanne? Gebaseerd op een origineel klein, wit doekje maar met moderne materialen helemaal van nu!

Deze prachtige Wanne XL is gehaakt van Scheepjes Secret Garden:Met deze kleuren ben je altijd in Zeeland! 😉Of liever helemaal effen in wol?
We nemen verschillende pakketjes mee! Aan het patroon wordt de laatste dingen bijgeschaafd, ik zet z.s.m. pakketjes in de webshop. Wie doekjes in het echie wil bewonderen kan dus terecht a.s. woensdag 8 augustus in Westkapelle!

Er is die dag nog veel meer te doen:

"Woensdag 8 augustus vindt de ‘nostalgisch Westkapelle dag’ plaats, een dag waarop men zich weer even kan wanen in de sfeer van het vroegere Westkapelle. Op de ‘brocante en ouwe sannie’ markt presenteren handelaren en particulieren hun brocante en oude spullen. Er is van alles te vinden, van kleding tot meubels en van brocante tot kunst. Verder zijn beide vuurtorens te bezoeken, rijdt er een gratis paardentram rond door het dorp en kan de bezoeker genieten van een demonstratie over oude ambachten in de tuin van het Polderhuis. In de Zuidstraat zijn diverse oldtimers te bewonderen en vindt er een traditionele wedstrijd sjezenrijden plaats"

Afbeeldingsresultaat voor polderhuis westkapelle

De winkel is op 8 augustus gewoon open, Ali gaat proberen iedereen van wol en garen te voorzien!

1 opmerking:

  1. Veel plezier in Westkapelle hoor. En zeker voor Ali een succes en je kunt het hoor 😁

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...