Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 9 augustus 2018

Tijd te kort!

Tjonge, ik kom nu al tijd te kort! 😀
Na de verfdag op maandag - die hele mooie strengetjes opleverde - ging ik vanavond nog met de resterende wolletjes aan de slag. H'm, op een of andere manier kregen we zin in herfstkleuren....


Het zal nu wel meer tijd nodig hebben om te drogen.

Nu weer de rommel opruimen - manlief wil morgen niet tussen de strengen en verf-flessen ontbijten 😉. Bij ons lopen werk en privé nogal door elkaar maar er zijn grenzen....
Ik hoop dat het me lukt om morgen de eerste lading strengetjes te fotograferen en misschien wel in de webshop te plaatsen. Dan is het ook de hoogste tijd voor een superleuk patroontje!


Ondertussen wordt er achter de schermen nog druk gewerkt aan allerlei projecten van Tante Zoet en zoeken we wolletjes voor de hedendaagse versies van oude doekjes. Na een dag als gisteren is het nog leuker om hierover te bloggen. 

Morgen maak ik ook nog de winnaar bekend van het verrassingspakket!
Het nog nog wel eens een heeeel druk weekje worden............ ik realiseer me dat ik nog niet veel links heb geplaatst naar leuke patronen en ideeën maar dat ga ik nog ruimschoots goedmaken, hoor!2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...