Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 23 augustus 2018

Ubuntu

Het was een dag dat de mussen van het dak vielen van de warmte, dus het kan zo maar zijn dat je het berichtje hebt gemist. In September begint de nieuwe CAL (Crochet Along) van Scheepjes met de naam Ubuntu.


Deze kleurrijke deken is te maken in 3 varianten (qua materiaal en dus in grootte), ik schreef een uitgebreid blogbericht in juli. Maandag bestel ik weer wat pakketten, wil je meedoen? Bestel dan via de webshop en kies je favoriet.

Alle informatie vind je hier terug.********


Let op:  I.v.m. een begrafenis ben ik morgenochtend niet zelf in de winkel. De winkel is wel geopend, in de middag ben ik er zelf weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...