Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 25 augustus 2018

Afgekoeld

Ik moet je bekennen: ik vind het heerlijk dat het is afgekoeld! Het is makkelijker om over wolletjes te bloggen als je weer koude voeten en handen hebt ervaren 😉.

Vandaag heb ik geprobeerd om de nieuwe handgeverfde wolletjes in de webshop te plaatsen. Da's best een dingetje, want terwijl ik aan het fotograferen en labelen was vlogen de strengetjes al de deur uit, zodat ik al snel de draad kwijt was wat er nog op voorraad was of niet. Dus na sluitingstijd nog maar eens opnieuw geturfd.......


Kijk, dan heb je toch weer zin in sokken, sjaals en handschoenen?


Van deze multikleurtjes word ik zo vrolijk.
Genoeg voor een paar vrolijke sokken (tot maat 41) of voor polsmoffen (zoals deze).
Maar met een streng kun je in combinatie ook een prachtige rand haken aan een col of omslagdoek.


Ook de kleurige streepjes zijn weer opnieuw geverfd!
Nieuwe kleurtjes ....




De Webshop is weer helemaal bijgewerkt! Tijd om er een punt achter te zetten. Volgende week weer een nieuwe week vol leuke ideetjes, garens, bolletjes en tips.
(En nog steeds geldt: wil je het patroon van de Korte Kousen Nella, geef dat dan even aan op heb bestelformulier en je krijgt het patroon gratis bij aankoop van een streng handgeverfd garen)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten