Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 22 augustus 2018

Sokken

Weet je dat ik me al een hele week verheug op het herfstige weer dat komend weekend wordt voorspeld? Ik verlang echt naar afkoeling, een nacht zonder opvliegers, een zweetloze dag... De laatste week is het zo plakkerig weer (het zal vast met mijn leeftijd te maken hebben), van mij mag die herfst komen, al was het maar voor even.

Ondertussen komen er zulke leuke dingen binnen, zoals dit geweldige sokkenboek:


Een vrolijk boek met 26 prachtige sokkenpatronen, voor elk wat wils. Er ligt een flinke stapel in de winkel en uiteraard is het boek ook in de webshop te koop (€ 17,99)
De mogelijkheden zijn eindeloos, de kasten liggen weer vol met allerlei vrolijke kleurtjes maar uiteraard kun je ook voor 2 kleuren kiezen of grijzen en blauwen voor de misschien iets minder kleurrijke heren?
En wat ook heel leuk is om een effen kleurtje te mixen met een van onze handgeverfde strengetjes. De glitter-strengen zijn lekker droog en we hebben nu zóveel kleuren effen sokkenwol - er is altijd een mooie mix & match te vinden, ook voor sjaals en kolletjes.
Ik probeer de handgeverfde strengen deze week nog in de webshop te plaatsen, ondertussen liggen ze lekker te wachten in de winkel op een nieuwe eigenaar 😊.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...